Wij zijn ID Factory

Digital marketing agency.

Wij brengen merken en mensen in beweging. Persoonlijk en gedurfd. Van digitale strategie met impact, tot uitvoering met meetbare resultaten. In onze digitale wereld brengen we verhalen, creativiteit, technologie en data samen om mensen te raken en activeren. Of het nu gaat om een toffe campagne, social community of doelgerichte website.


Be ambitious.

Fear is temporary.
Regret is forever.

Merken met ambitie. Dát zijn de merken die idealen verwezenlijken, wakker schudden, impact maken en met resultaten knallen. Vooruit willen gaan is onze gemene deler. Achteroverleunen? Nooit. Het kan áltijd beter. Slimmer. En dat is tof. Want zo blijven we onszelf prikkelen. Niet om nou persé de beste te moeten zijn. Wel om altijd het beste uit onszelf, onze tools en onze klanten te halen.

Be relevant.

Those who tell the stories, rule the world.

De concurrentie schreeuwt om aandacht, dus is het aan jou als merk om écht relevant te zijn. Je doelgroep in beweging kunnen brengen, is weten wie ze zijn. Waar ze zijn. En snáppen wat ze drijft. Wij hebben de tools en knowhow in huis om ze te bereiken, inspireren, activeren en binden. Voor ons is digital marketing één grote speeltuin, en we zijn nog lang niet uitgespeeld.

Be bold.

Don’t be a bore.
Stand out.

Ieder merk staat ergens voor. Een missie of een ideaal. Wat het ook is, wij zijn nieuwsgierig naar dit verhaal en maken het ons eigen. Dompelen onszelf onder in jouw merk. Maar waarmee onderscheid je jezelf? Door lef te tonen en kansen te zien, te testen en vooral te doen. Wij creëren onze eigen paden, maar maken ook nog slimmer gebruik van bekende paden. Wij zijn curious by nature, blijven vragen stellen en durven keuzes te maken.

Expertises

Dit is wat we doen.

Samen alles uit de kast halen voor meer
impact, écht connecten en online groei
op korte én lange termijn.

 • Digital
  Strategy
 • Content &
  Concept
 • Digital Media & Campaigns
 • Social Community & Webcare
 • Data, Technology & Insights
 • Websites &
  Platforms

Digital Strategy

Resultaat? Impact? Bereik? Alles begint met een strategie. Wij brengen een concept, verhalen, creativiteit, technologie en data samen in een strategisch plan. Vanaf hier praten we verder.

Wilco van Rooij - Anouk van den Berge - Brainstorm - ID Factory

Content & Concept

Mensen bereiken, inspireren en activeren doen we met rake verhalen en creatieve concepten. Impact maken op korte én lange termijn. Onze creatives maken content die aansluit op de belevingswereld van de ontvanger, mét oog op resultaat. Want ook mooie verhalen moeten scoren.

Marco Leijgraaf - Webdeveloper - ID Factory

Digital Media & Campaigns

Wij kunnen effectief je doelgroep bereiken en je doelen realiseren. Met een toffe campagne, maar ook met de juiste kanalen. Of dat nou owned, earned, paid of shared media zijn. Wij zoeken naar de meest effectieve mix voor awareness én activatie.Social Community & Webcare

Je fanbase raken en vergroten doe je met een sterke contentstrategie. Wij begrijpen wat jouw doelgroep interesseert en waarmee je opvalt en een reactie uitlokt. We kruipen in de huid van je merk en gaan het gesprek met jouw doelgroep aan. Niet als merk, maar als mensen.Jelle Duisters - Webdeveloper - ID Factory

Data, Technology & Insights

De juiste content op de juiste plek en op het juiste moment. Zonder data en de nieuwste technologie zijn we nergens. Wij leren continu van data en optimaliseren waar het kan. Persoonlijk, relevant, meetbaar en toepasbaar.Wilco van Rooij - Danny Degenkamp - Webdevelopment - ID Factory

Websites & Platforms

De website is een fundamenteel onderdeel van je marketingstrategie. Een goede website begint bij de behoefte van de gebruiker, jouw antwoord hierop in de vorm van een unieke belofte en het bewijs dat je hebt om deze te kunnen vervullen. Usability, data, resultaten en een mooi en functioneel design zorgen vervolgens voor een optimale web-ervaring.klanten

Dit zijn onze klanten.

Wij werken iedere dag samen met de professionals achter deze merken. En daar zijn we ontzettend trots op!

“Deskundige adviezen en concrete eindresultaten. De specialisten van ID Factory weten de identiteit van een organisatie en merkbeleving te vertalen naar een passende online marketingstrategie en de juiste inzet van online marketingkanalen.”

Joris van den Nieuwenhuizen - Marketing Executive - BTL Nederland B.V.
Joris van den Nieuwenhuizen
Marketing Executive - BTL Nederland B.V.
BTL

“Wij werken nu een paar jaar samen met ID Factory en ik vind het bijzonder dat zij telkens weer leuke en unieke content kunnen creëren voor onze social media pagina’s. Zij voelen onze doelgroep goed aan en reageren snel en goed op alle reacties die wij ontvangen van onze volgers. Ook staan ze altijd klaar als er snel een bericht geplaatst moet worden om tijdig in te spelen op actualiteiten. Kortom, een hele prettige samenwerking.”

Halid Nordin - Chief Marketing Officer - Zorgwerk Personeelsdiensten
Halid Nordin
Chief Marketing Officer - Zorgwerk Personeelsdiensten
Zorgwerk

“ID Factory heeft ons geadviseerd bij de transitie van onze offline media strategie naar een vrijwel volledig digitale media strategie. Uiteindelijk is deze ook geïmplementeerd in 2018 en hebben we meer klanten weten te bereiken dan voorheen. Wij hebben ID Factory ervaren als een fijne en betrouwbare partner die echt met haar klant meedenkt. Daarnaast proberen de specialisten van ID Factory ook altijd het behaalde resultaat meetbaar te maken en advies te geven om de resultaten van Google Ads, social media én mobiele/display campagnes nóg verder te optimaliseren.”

Maarten Luijk - Online Marketing & E-commerce coördinator - Bart's Retail
Maarten Luijk
Online Marketing & E-commerce coördinator - Bart's Retail
Bakker Bart
Team

Dit zijn wij.

Harde werkers, creatievelingen, regelaars, analisten, strategen, developers, specialisten en een hond. Foodies, wereldreizigers, krachtpatsers, vrijwilligers, papa’s, mama’s, kampioenen in nutteloze feitjes, motormuizen, Insta-freaks, taartenbakkers, flapuiten, wereldverbeteraars, dromers, de leukste thuis, headbangers en borrelaars.

Jan-Eric Timp
Online Advertising Specialist
Pam de Bont - Performance Manager - ID Factory
Pam de Bont
Performance Manager
Cas Teunis - Visual Designer - ID Factory
Cas Teunis
Visual Designer
Jelle Duisters - Webdeveloper - ID Factory
Jelle Duisters
Webdeveloper
Loes Munnik - Mahieu - Data & Retentie Consultant - ID Factory
Loes Munnik - Mahieu
Data & Retentie Consultant

Maak kennis met onze vakidioten, ruim dertig stuks. Mooie mensen die met elkaar alles mogelijk maken. Nieuwsgierig naar onze geheime troef?


Meet the team

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.