Enkele toffe cases.

Trots is nog zachtjes uitgedrukt.

Dit zijn onze klanten.

Wij werken iedere dag samen met de professionals achter deze merken. En daar zijn we ontzettend trots op!

“Wij werken nu een paar jaar samen met ID Factory en ik vind het bijzonder dat zij telkens weer leuke en unieke content kunnen creëren voor onze social media pagina’s. Zij voelen onze doelgroep goed aan en reageren snel en goed op alle reacties die wij ontvangen van onze volgers. Ook staan ze altijd klaar als er snel een bericht geplaatst moet worden om tijdig in te spelen op actualiteiten. Kortom, een hele prettige samenwerking.”

Halid Nordin - Chief Marketing Officer - Zorgwerk Personeelsdiensten
Halid Nordin
Chief Marketing Officer - Zorgwerk Personeelsdiensten
Zorgwerk

“ID Factory heeft ons geadviseerd bij de transitie van onze offline media strategie naar een vrijwel volledig digitale media strategie. Uiteindelijk is deze ook geïmplementeerd in 2018 en hebben we meer klanten weten te bereiken dan voorheen. Wij hebben ID Factory ervaren als een fijne en betrouwbare partner die echt met haar klant meedenkt. Daarnaast proberen de specialisten van ID Factory ook altijd het behaalde resultaat meetbaar te maken en advies te geven om de resultaten van Google Ads, social media én mobiele/display campagnes nóg verder te optimaliseren.”

Maarten Luijk - Online Marketing & E-commerce coördinator -  Bart's Retail
Maarten Luijk
Online Marketing & E-commerce coördinator - Bart's Retail
Bakker Bart

“Deskundige adviezen en concrete eindresultaten. De specialisten van ID Factory weten de identiteit van een organisatie en merkbeleving te vertalen naar een passende online marketingstrategie en de juiste inzet van online marketingkanalen.”

Joris van den Nieuwenhuizen - Marketing Executive - BTL Nederland B.V.
Joris van den Nieuwenhuizen
Marketing Executive - BTL Nederland B.V.
BTL

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.