Die nieuwe concept & copy creative? Dat is Ben!

Mark van Norden
Mark van Norden
20 juli 2021

We hebben ons creatieve team versterkt met Ben. Samen met creative director Mark geeft hij een verdere invulling aan de creatieve groeiambities van ID Factory op het gebied van merk- & conceptontwikkeling. En daar zijn we blij mee!

Samen bouwen aan (creatieve) impact

Ben werkte afgelopen jaren als copywriter, content marketeer en creatief strateeg bij verschillende digital marketing bureaus waaronder RIFF en PauwR. Zelf is Ben duidelijk over zijn ambitie: “samen de creatieve tak van ID Factory uitbouwen en vette merken, concepten en themacampagnes neerzetten die zowel bij onze klanten als de buitenwereld iets los maakt”. 

Ook Mark van Norden, sinds kort creative director, voorziet een krachtige wisselwerking: “de ervaring van Ben als creative binnen de digital marketing bureaus vormt de perfecte aanvulling op mijn ervaring in de reclamewereld. Twee verschillende werelden, die we binnen ID Factory gaan samenbrengen”.


Creative digital agency met performance DNA

Met deze nieuwe aanwinst zet ID Factory in op extra ervaring en capaciteit binnen de creatieve tak van het bureau. Rémy Vermeulen, eigenaar van ID Factory: “Met de komst van Ben halen we een ervaren creative in huis die door zijn ervaring in de digital marketing de verbinding creëert tussen data driven performance marketing en brandingvraagstukken. Zo kunnen we ook de ambities op merk- en conceptniveau van onze klanten nog beter te realiseren”. “We gaan mooie dingen maken die gezien mogen worden.”, voegt Ben hier met een knipoog aan toe.

Kennismaken met Ben? Of hem het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen? Neem vooral even contact op. Keigezellig.

Ben van Bokhoven
Ben van Bokhoven

Content Marketeer

ben.bokhoven@id-factory.nl

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.