Employer branding voor Jacobs Douwe Egberts.

Jelle Marra
Jelle Marra
21 augustus 2018

Wat voor impact hebben medewerkers bij een grote internationale speler op het gebied van koffie en thee? Middels storytelling laat Jacobs Douwe Egberts verschillende medewerkers aan het woord om een dag uit het leven van een echte JDE’er te laten zien. “Wat je hier doet wordt opgemerkt en heeft impact.”

Jacobs Douwe Egberts vroeg ons om de verhalen van de medewerkers te vertalen naar een employer branding campagne via social media. Onze uitdaging is om JDE te positioneren als een aantrekkelijke werkgever waar medewerkers een impactvolle bijdrage leveren aan het succes van toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo en Pickwick.

ID Factory Jacobs Douwe Egberts

Social advertising

Met een specifieke targeting via Facebook, Instagram & LinkedIn bereiken we alleen de relevante doelgroep die perfect past binnen het profiel van JDE. Het doel is om de doelgroep te inspireren en overtuigen om te solliciteren op openstaande vacatures in de richting van marketing en sales functies. Daarnaast geven we de HR afdeling van JDE proactief advies op het gebied van content en de inzet van social media.


Ben jij benieuwd hoe digital marketing en social media kunnen bijdragen aan jouw employer branding campagne? Laat je door ons inspireren!

Jelle Marra
Jelle Marra

Sales & Marketing Director

jelle.marra@id-factory.nl
06 51 84 1654
Hi, mijn naam is
en ik werk bij
.
Ik heb een toffe uitdaging! Ik ben benieuwd naar hoe jullie mij zouden helpen met:
.
Verras mij via
.

Je hoort van ons!

Thanks voor jouw uitdaging.
We duiken erin en gaan ervoor om je zo snel mogelijk een reactie te geven. 

Kan je niet wachten? Bel 085 - 210 2010 en brand los.

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.