ID Factory wederom één van Fonk100 beste agencies!

Kirsty Hemmes
Kirsty Hemmes
24 november 2021

Wat zijn we trots! Op basis van rapportcijfers van onze klanten zijn we door Fonk opgenomen in de Fonk100 beste bureaus 2021! Een lijst van de beste en meest innovatieve bureaus van Nederland. Trots dus!

Elke dag mogen wij werken voor de leukste en tofste klanten. We zijn dan ook erg dankbaar dat ons werk gewaardeerd wordt en dit heeft geresulteerd in mooie beoordelingen. Wij werken graag voor merken met ambitie. De merken die idealen verwezenlijken, wakker schudden, impact maken en met resultaten knallen. Continue het beste uit onszelf halen en vooruit willen gaan is wat ons verbindt. Dat is waar we als team elke dag keihard voor werken. Om samen met onze klanten successen te behalen.

Best Agency Fonk100 2021

Ook in 2022 blijven we onszelf, elkaar en ambitieuze merken iedere dag uitdagen. De concurrentie schreeuwt om aandacht, dus is het aan jou als merk om écht relevant te zijn. Je doelgroep in beweging kunnen brengen, is weten wie ze zijn. Waar ze zijn. En snáppen wat ze drijft. Wij creëren daarvoor inspirerende content en aansprekende campagnes. Met de hulp van data en onze digitale expertise bereiken, inspireren, activeren en binden we je doelgroep. Voor ons is digital marketing één grote speeltuin, en we zijn nog lang niet uitgespeeld.

Het Red Alert 2021 verschijnt in print begin december 2021.

Het artikel op Fonk online lees je hier.

Jelle Marra
Jelle Marra

Sales & Marketing Director

jelle.marra@id-factory.nl
06 51 84 1654

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.