Say what?! ID Factory pakt #3 positie in Emerce100

Jelle Marra
Jelle Marra
29 april 2021

Whoohoo! Staan we gewoon in de Emerce 100 op de 3e plek! Met een 5,5 op 7 scoren we een uitzonderlijk goed resultaat in de categorie Digital Agencies fullservice middelgroot. En daar, zijn we supertrots op. Dus die grijns? Die krijgen we, net als bij onze topnotering in de Fonk100, weer even niet van het gezicht af.

Emerce100: de beste bedrijven in e-business

Hoe blij kun je zijn met een 5,5? Nou, zeer blij dus. Zeker als je bedenkt dat het een van de hoogste scores in de lijst is. En dan ook nog in de Emerce100. Deze jaarlijkse lijst is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek, die marktdata combineert met feedback van klanten en partners. De uitslag is dus zowel voor ons als bureau als (potentiële) klanten erg interessant.

In het onderzoek is onder andere gekeken naar ‘kennis’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Op basis van deze criteria veroveren we een prachtige derde plek als middelgroot fullservice digital agency in de Emerce100 2021. Een resultaat dat smaakt naar meer. Maar die ons vooral vervult met trots. En dankbaarheid, want zonder onze klanten, partners en natuurlijk teamleden was dit niet gelukt.

Enige creative digital agency in Emerce100 én Fonk100

Voor ons is deze derde plek het bewijs dat onze aanpak werkt en zowel onze klanten als beslissers in de industrie het werk waarderen. Ook aangezien we het enige creative digital bureau zijn dat zowel in de Emerce100 als Fonk100 staat. Tegelijkertijd is het ook een extra motivatie om onverminderd hard aan onze ambities voor komend jaar te werken.

Zo blijven we bouwen aan een schaalbare en dynamische aanpak die slim inspeelt op de gehele (of juist een specifiek deel van de) klantreis. Van merkpositionering tot creatieve uiting en klantenbinding. En alles dat daar tussenin zit. Altijd met een werkwijze waarin data, creativiteit en performance hand in hand gaat. Dus een spiksplinternieuwe merkpositionering? Performance campagne met daverende resultaten? Of wervelende brandingcampagne? Wij regelen het. Met een resultaat om trots op te zijn. Net als die top 3 positie ;-)

Benieuwd hoe we dat voor jou aanpakken? Of wil je ons gewoon even feliciteren? Neem dan even contact op. Vinden we keigezellig.

Jelle Marra
Jelle Marra

Sales & Marketing Director

jelle.marra@id-factory.nl
06 51 84 1654

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.