Liefhebbers. Het nieuwe voordeelprogramma van Jan Linders.

Loes Munnik - Mahieu
Loes Munnik - Mahieu
14 januari 2019

Jan Linders heeft een nieuw voordeelprogramma voor klanten geïntroduceerd: Liefhebbers. Via de app of Liefhebbers-pas sparen klanten punten voor gratis producten en extra kortingen. Daarnaast ontvangen ze leuke extra's, zoals een cadeautje op hun verjaardag.

Contactstrategie Liefhebbers

Bij een programma als Liefhebbers hoort een contactstrategie om members welkom te laten voelen, te informeren, binden en activeren. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van het programma de extra aanbiedingen. Deze aanbiedingen worden geselecteerd op basis van eerdere aankopen en Liefhebbers ontvangen de aanbiedingen o.a. via de vernieuwde nieuwsbrief.


Aan ons de opdracht om nieuwe e-mailtemplates hiervoor te ontwikkelen. In basis hebben de templates een herkenbare Jan Linders / Liefhebbers uitstraling gekregen, maar per onderdeel van de contactstrategie is er een bijpassend template ontwikkeld. Een e-mail waarin je een Liefhebber welkom heet of feliciteert met zijn verjaardag vraagt bijvoorbeeld om meer creativiteit dan een wachtwoord wijzigen e-mail. En ook voor de nieuwsbrief is een apart template ontwikkeld.

De komende tijd gaan we Jan Linders ondersteunen bij het uitbouwen van het programma zodat de communicatie met Liefhebbers steeds relevanter wordt. Hier komen technische uitdagingen bij kijken. Uitdagingen waar we met onze ruime ervaring op dit gebied Jan Linders in kunnen adviseren en ondersteunen.

Jelle Marra
Jelle Marra

Sales & Marketing Director

jelle.marra@id-factory.nl
06 51 84 1654

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.