Groei in online sales voor BBQuality.

Jelle Marra
Jelle Marra
28 juni 2019

Bij ons heeft de barbecue al vaak aangestaan en daar heeft onze nieuwe klant BBQuality alles mee te maken. Om de online vindbaarheid en verkoop te vergroten moeten we ons natuurlijk goed inleven. Met recht een klant naar ons hart.

BBQuality: De online slager voor overheerlijk BBQ vlees!

De visie van BBQuality is goed vlees, vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden. En sindsdien blijven ze enthouasiast werken aan een webshop met een uitgebreid vleesassortiment, heerlijke recepten en de beste service. 


Aan ons de vraag om ervoor te zorgen dat BBQuality online goed vindbaar is. En een goede online vindbaarheid draagt ook bij aan meer online verkoop. Sinds maart dit jaar zijn we gestart met Search Engine Advertisement (SEA). We zetten hiervoor verschillende campagnes in via zowel Google Ads als Microsoft Advertising en daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met Google Shopping. Middels dynamische retargeting bereiken we de bezoekers die nog niet zijn overgegaan tot aankoop. Met mate, dat mag duidelijk zijn. 


De resultaten zijn tot nu toe veelbelovend! We hebben de targets voor het aantal verkopen al direct behaald en sinds de start van de campagne hebben we de online omzet met 22% doen stijgen! Dat belooft een mooie zomer te worden... zet jij vanavond de barbecue aan?


Bezoek de website op www.bbquality.nl.

Jelle Marra
Jelle Marra

Sales & Marketing Director

jelle.marra@id-factory.nl
06 51 84 1654

Partners & accreditaties

Kantel je scherm om gebruik te maken van onze website.